Usein kysyttyä

TILAUS

Mitä tulee huomioida lämmitysöljyä tilatessa?

Tilausmäärä on hyvä arvioida mahdollisimman tarkasti. Minimitilausmäärä on 1000 litraa. Tilausta tehtäessä tulee myös ilmoittaa tilataanko kesä- vai talvilaatua. Kesälaatuista polttoöljyä voidaan käyttää ympäri vuoden, jos säiliö on sijoitettu rakennukseen tai maan alle niin, ettei öljyn lämpötila säiliössä tai putkistossa laske alle nollan. Tilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa lisäksi mahdolliset erityisohjeet kuljettajalle. Täyttöpaikan turvallisuus on hyvä tarkistaa säännöllisesti. 

Milloin tilattu öljy toimitetaan?

Normaali toimitusaika on tilauspäivä + 1-6 arkipäivää. Ilmoitamme tekstiviestillä kun tilaus siirtyy kuljetettavaksi ja toimitetaan noin 24 h kuluessa. Tarvittaessa toimitusaikaa voi tiedustella myös asiakaspalvelusta.

Verkkokauppa

Miten voi varmistaa, että verkkokauppatilaus onnistui?

Lähetämme aina tilausvahvistuksen sähköpostiin. Tallentunut tilaus näkyy myös verkkokaupan tilaushistoria-välilehdellä.


 

 

Miten voin tehostaa kotini öljylämmitystä ?

Jos talosi lämmitysjärjestelmä on ikänsä puolesta hyvässä toimintakunnossa, voit ylläpitää järjestelmän tehokkuutta säännöllisellä huollolla: 1) Öljypoltin on hyvä huollattaa vähintään kahden vuoden välein. 2) Nuohoojan käydessä pyydä häntä puhdistamaan myös öljykattila. Vuositasolla öljylämmitysjärjestelmän huolto maksaa vain muutaman kympin.

Paras keino säästää lämmityskuluissa on tehdä talosta hyvin lämpöäpitävä. Lämmönpitävyyden parantaminen alkaa siitä, että asiantuntija tekee kuntotarkastuksen, jossa käydään läpi ikkunat, ulko-ovet, seinät, ylä- ja alapohjan eristys, sokkeli, salaojat, savupiippu sekä kattovesien kulkemissuunnat. Tämän jälkeen korjataan mahdolliset esiintulleet ongelmat