St1 Polttoöljy

St1 Polttoöljy

St1 Polttoöljy on toimiva valinta niin lämmitykseen kuin työkonekäyttöön. Sujuvat toimitukset sekä tuotteen kesä- ja talvilaadut varmistavat, että arki rullaa mutkattomasti vuoden jokaisena päivänä. Kun vaadit huoletonta perusratkaisua hyvään hintaan, valitse St1 Polttoöljy.

Lue lisää
St1 Roihu

St1 Roihu

St1 Roihu on laatutietoisen öljylämmittäjän valinta. Puhtaasti palava liekki pitää lämmityskaluston puhtaana ja iskukykyisenä kovemmassakin käytössä. Laadukkaasti lisäaineistettu St1 Roihu helpottaa laitteiston ylläpitoa, luo huolettomuutta ja tuo säästöjä pitkässä juoksussa. Kun vaadit laatua, valitse St1 Roihu.

Lue lisää
St1 Inferno

St1 Inferno

St1 Inferno tarjoaa nimensä veroista suorituskykyä huippulaatua arvostaville öljylämmittäjille. Premiumluokan lisäaineistuksen ansiosta se palaa tehokkaammin, puhtaammin ja tulisemmin kuin yksikään muu. Siksi St1 Inferno pitää lämmitysjärjestelmät puhtaana ja puhdistaa epäpuhtaudet vanhemmistakin laitteista. Joten kun vaadit parasta, valitse St1 Inferno.

Lue lisää
St1 HVO uusiutuva polttoöljy

St1 HVO uusiutuva polttoöljy

St1 HVO on uusiutuva polttoöljy lämmitys- ja konekäyttöön. Tämä premiumtason vetykäsitelty kasviöljy valmistetaan korkealaatuisista jäte- ja tähderaaka-aineista. St1 HVO palaa puhtaammin ja pienentää kasvihuonepäästöjä jopa 90 %. Kun vaadit edistyksellisyyttä, valitse St1 HVO

Lue lisää